U kunt beter onze app gebruiken
Gratis app, voor u en voor anderen

Op de app Wandelen vindt u alle wandelingen van deze website handzaam in een app op uw smartphone voor onderweg. Download 'm nu in de AppStore of GooglePlay-store! Voer hier het e-mailadres van een vriend of familielid in en hij/zij ontvangt een promocode voor het downloaden van een gratis module in de app.

Doe de gratis app-module cadeau
Stuur de gratis module
Over de app Wandelen

Met de app Wandelen voor iPhones en Android-telefoons zijn alle wandelingen in Nederland altijd binnen handbereik. Met de app is verkeerd lopen er niet meer bij en u kunt zelf bijdragen aan de kwaliteit van de wandelingen door GPS-tracks op te nemen of een beoordeling te geven. De app is gemakkelijk te installeren op een iPhone of Android-telefoon door in de appstore op "Wandelen" te zoeken. Kijk voor meer informatie of voor het direct installeren van de app op appwandelen.nl.

Draag zelf bij

De wandelingen op wandelingen.nl en de app Wandelen zijn van en voor wandelaars. We zijn afhankelijk van bijdrage van wandelaars voor het actueel houden en uitbreiden van het aantal wandelingen. Wat u zelf kunt doen:

Contact

Wij staan altijd open voor uw suggesties en opmerkingen. Om ons snel een berichtje te sturen kunt u de "vertel het ons" knop aan de linkerkant gebruiken. U kunt ons ook per e-mail bereiken.

Snelkoppelingen

Wandelingen met kleine kinderen
Wandelingen met de hond
Wandelingen waar honden verboden zijn
Wandelingen toegankelijk met wandelwagen of rolstoel
Wandelingen met GPS route